Снимка: pixabay
fallback

Когато се опитвате да заченете и не се получава от първия път, имате чувството, че времето е спряло и че минава цяла вечност, докато чудото се случи.

За да скъсите периода на забременяване и да увеличите шансовете си това да се случи по-бързо, опитайте да промените някои ежедневни навици. Така ще стимулирате плодовитостта си.

Спрете цигарите

Колкото по-рано спрете да пушите, толкова по-добре за вас. Шансовете ви за зачеване ще се умножат неколкократно, ако се отървете от вредния навик, който свива кръвоносните съдове и намалява притока на кръв до важни органи, включително детеродните.

Прегледайте се

За да сте сигурни, че няма физиологична причина зачеването да не се случва, направете си стандартен преглед при специалист.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

До Знаещ: *** ***!!!

16

Срам! Спрете се бе,

преди 5 години

Чета коментарите и направо ми е много неудобно и тъжно едновремено ...от *** та по-*** станаха хората. Ох, как ще се отървем от тази простащина? Знаети ли колко двойки в България имат проблеми със зачеването? Официално около 300 000, а неофициално 500 000!

15

до коментар 13

преди 5 години

Какво хапче бе г-жо,какви феминистки?Жената обратно в къщи,първо омъжване,раждане на деца,и една тогава всичко друго.Касви сложни модели,какви пет лева.Нищо ново няма пос небето.Само к-рвалъка на християнката е ново.Умопомрачителен к-рвалък,съчетан с античовешки женски егоизъм.

fallback