17

Анонимен

преди 5 години

До Знаещ: *** ***!!!

16

Срам! Спрете се бе,

преди 5 години

Чета коментарите и направо ми е много неудобно и тъжно едновремено ...от *** та по-*** станаха хората. Ох, как ще се отървем от тази простащина? Знаети ли колко двойки в България имат проблеми със зачеването? Официално около 300 000, а неофициално 500 000!

15

до коментар 13

преди 5 години

Какво хапче бе г-жо,какви феминистки?Жената обратно в къщи,първо омъжване,раждане на деца,и една тогава всичко друго.Касви сложни модели,какви пет лева.Нищо ново няма пос небето.Само к-рвалъка на християнката е ново.Умопомрачителен к-рвалък,съчетан с античовешки женски егоизъм.

14

анонимен

преди 5 години

12 е напълно прав - най-бързо става от богат чичо , а ако още не е заведен под венчило - още по бързо се забременява , мили дами !!

13

Анонимен

преди 5 години

До пак мъжНе се измъквай с общи приказки. Питат те не за твоето семейство, а за модела, който препоръчваш - жената да роди 3-4 деца, после да следва. Само това е достатъчно, за да бъдат направени някои изводи. Ако феминистките не са ти скрили пак хапчето, де ...

12

Парите

преди 5 години

Най-бързо се забременява от богат чичко. Парите управляват света, не сперматозоидите!

11

Анонимен

преди 5 години

А ти,турчино, колко са ти цръкнали, и с коя половина на тялото мислиш, и дали въобще можеш да мислиш,нека ти кажа:Един сперматозоид на Хасан се е съединил с една яйцеклетка на Айше.Така си се появил ти:Башир(примерно).Сега си седни на мястото.Двойка.

10

пак мъж

преди 5 години

Разбира се ,че мога да издържам семейството си.Работя здраво и не се оплаквам.За женските родители-от опит го знам.Само пречат.Наложилите се последните 30-40 г. женските родители да се бъркат в живота на мл.семейство,е един от основните проблеми.Тези родители разтурят много семейства/женските/.В патриархалните общества родителите на жената нямат думата,и има свръхраждаемост.С уговорката-аз не създавам фактите от живота,само на глас ги казвам.Колкота и да не ви харесва.

9

Браво!

преди 5 години

Женските родители аут от младото семейство? Та тъстът да не ти пречи да тормозиш дъщеря му?Но за свекървата тези ограничения да не важат, за да слугува и на нея младата ти жена, докато гледа вашите 3-4 деца и обгрижва и теб?

8

До Мъж

преди 5 години

Сега остава да кажеш, че ти си мъж, който може да осигури издръжката на себе си, съпругата си и на 3-4 деца.ВУЗ-ът ще помогне на жената да намери по-добре платена работа, за да може след като се омъжи, да роди не 1, а 2 деца.Как се гледат 3-4 деца и паралелно с това се учи във ВУЗ няма да те питам, защото ти сигурно си в състояние да осигуриш и висококвалифицирана гувернантка, та жена ти да може да завърши висше.Но 99.99% от българските мъже не могат да осигурят такива условия, дори и да искат

7

мъж

преди 5 години

Защо ме изтрихте?Защото в краткост казах: 3-4 деца,след това ВУЗ,женските родители аут от младото семейство,и жената повече време у дома.А,и ,че привилегиите не важат за тъмнокожите ни братя от махалите.Няма начин -женска кариера,образование,собствен женски живот,женска свобода,и едновременно с това раждане на деца.Живота го е доказал.В момента християнката иска само да к-рвее и никой да може да и търси сметка.Затова сме се запътили към небитието.

6

Мюмюн

преди 5 години

Ние с Ахмет от години пробваме да забременеем ,но нещо не се получава!-

5

11 стъпка

преди 5 години

Не мислете за забременяване!

4

До 3

преди 5 години

Явно за теб не са ,,църкнали" достатъчно и затова не е стигнало до материал за главата ти,затова ,,мислиш" с долната половина на тялото.

3

Анонимен

преди 5 години

10 стъпки? Има само една, да се изцъркаш вътре. Така си е от времето преди да съществува науката, че и до сега.

2

И на първо място,

преди 5 години

правете любов!Ако не може всеки ден, то поне през ден!Докато мърмори, че отдавна е време за бебе, свекървата да не забравя, че е от значение потентността на безценното й синче, а също и качеството на семенната му течност. Мъжът може да прави любов определен брой пъти през целия си живот и ако е изразходил повечето от тези възможности в ранната си младост, в зряла възраст ще "може" доста по-малко. Може да са с пагубно значение и венерическите зарази, с които на младини се е хвалил.

1

Знаещ

преди 5 години

Извикайте мен. По бързо ще стане.