Снимка: Impact Press Grouр
fallback

36 часа след проведената й сложна мозъчна операция, 27-годишната Станислава Христова е в задоволително състояние, съобщиха лекуващите я лекари.

Oще по темата

Бременната варненка вече е адекватна и контактна, със стабилни жизнени показатели.

Жената е в съзнание и изпълнява елементарни нареждания, съобщиха от болница "Света Марина".

Според специалистите прогнозите за пациентката и плода, който тя носи, стават все по-оптимистични.

Dnes.bg припомня, че младата жена, бременна в петия месец, изпадна в кома след два инсулта.

Тя беше спешно оперирана от екип, оглавен от д-р Мирослав Лилов от ВМА-София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

благодарна

преди 11 години

Доктор ЛИЛОВ и неговия екип са достойни за уважение професионалисти!Те са пропътували разстоянието София - Варна за да спасят 2 човешки живота.След дългия път направо в операционната.И то каква сложна операция!Искрено пожелавам на Станислава и бебето и да се оправят за да зарадват както своето семейство така и екипа борил се за живота им.На Доктор ЛИЛОВ и неговия екип желая здраве и нека дълги години помагат на нуждаещите се!

17

скептик

преди 11 години

10 аз пък не разбирам твоето настроение. Надявам се момичето да се оправи, но да следим ежедневно състоянието му е признак на малоумие! Явно шумното състрадание ни издига много в собствените ни очи! И изобщо не съм от тези, дето плюят лекарите за щяло и нещяло. Напротив! Искрено им съчувствам, че всички полуграмотни форумци са много по- "компетентни" от тях.

16

Анонимен

преди 11 години

Позорно е да се фабрикуват елементарно и явно провокативни коментари, с цел увеличаване на посещаемостта и продължителността на престоя в сайта. Долнопробно е, някак нечистоплътно. Няма ли да спре тази практика най-сетне?!Всичко най-хубаво на Станислава и бебето! Моите уважения и благодарност към лекарите!

fallback