18

благодарна

преди 11 години

Доктор ЛИЛОВ и неговия екип са достойни за уважение професионалисти!Те са пропътували разстоянието София - Варна за да спасят 2 човешки живота.След дългия път направо в операционната.И то каква сложна операция!Искрено пожелавам на Станислава и бебето и да се оправят за да зарадват както своето семейство така и екипа борил се за живота им.На Доктор ЛИЛОВ и неговия екип желая здраве и нека дълги години помагат на нуждаещите се!

17

скептик

преди 11 години

10 аз пък не разбирам твоето настроение. Надявам се момичето да се оправи, но да следим ежедневно състоянието му е признак на малоумие! Явно шумното състрадание ни издига много в собствените ни очи! И изобщо не съм от тези, дето плюят лекарите за щяло и нещяло. Напротив! Искрено им съчувствам, че всички полуграмотни форумци са много по- "компетентни" от тях.

16

Анонимен

преди 11 години

Позорно е да се фабрикуват елементарно и явно провокативни коментари, с цел увеличаване на посещаемостта и продължителността на престоя в сайта. Долнопробно е, някак нечистоплътно. Няма ли да спре тази практика най-сетне?!Всичко най-хубаво на Станислава и бебето! Моите уважения и благодарност към лекарите!

15

Анонимен

преди 11 години

Дано се оправи!

14

Хм

преди 11 години

браво на докторите и дано всичко се оправи с момичето и бебето!

13

Леле леле

преди 11 години

Дано и за последен път да пишеш такъв коментар, че ако зачестиш, ще вземеш да се задавиш от злоба и простотия.

12

Gila

преди 11 години

До 13 - ГоСпоД

11

dsda

преди 11 години

Изпълнява елементарни нареждания?!

10

rrrr

преди 11 години

Дано се оправи младата жена и роди здраво бебче, на което да се радва! Поздравления и за лекарите, дано всички доктори станат така всеотдайни на професията си!

9

Една_от_БГ

преди 11 години

8, не разбирам настроението ти, когато лекарите се държат като търговци и касапи е ясно, но при условие, че са помогнали ефективно и нещата се развиват в полза на пациента - що за адекватна реакция имаш?!

8

Георги

преди 11 години

Дано се оправи! ИСкрено й стискам палци на нея и на бебчето и се моля да са живи и здрави.п.с. ДНЕС.бг оправете си кодове. Писна ми да ми дава грешен код и да не мога да си пусна коментара, да трябва по 100 пъти да презареждамеееееееее!

7

скептик

преди 11 години

Честно да си призная - малко в повече започна да ми идва тази сага! Човек остава с впечатление, че няма други болни хора в тази държава! Моля, форумските светци да не ме обвиняват - пояснявам, че не желая злото на никого!!!

6

Stiga loshi novini

преди 11 години

Dano gospod pomogne na tova momiche i na nerodenoto i detence,da se rodi jivo i zdravo,a tq da si go otgleda s liubov,kakto samo edna maika moje da go napravi! Pojelavam i go ot vse surce.Dano lekarite sa spasili jivota i!

5

Темерут

преди 11 години

Ужасно е, когато 27 годишна жена претърпи два инсулта... почти не е за вярване, че такава млада жена, може да бъде покосена от инсулт... и дори два... Дано се възстанови напълно, и да си отгледа едно здраво, хубаво дете... Браво на лекарите, които се борят за живота и!

4

Анонимен

преди 11 години

Нищо не се казва за бебето, дано това предполага, че му няма нищо.

3

Анонимен

преди 11 години

BRAVO NA EKIPA I SE RADVAM ZA STANISLAVA BOIKO NAGRADI EKIPA SAS NE6TO,AKO NQKOI POLITIK E NAPRAVIL DOBRO KATO DOKTORITE 6TE GI NAGRADI6 SAS NQKOI BONOS

2

Милена

преди 11 години

Бързо възстановяване и прекрасно бебче й пожелавам!

1

(-*-)

преди 11 години

Дано се оправи жената!