БГНЕС
fallback

Съдебната история на Шакира се задълбочава, като изпълнителката няма да успее да се измъкне тихомълком от нея.

Преди дни стана ясно, че колумбийката ще трябва да влезе в съда заради подозрения, че е скрила близо 14 милиона долара данъци от испанското правителство. Властите в страната позволиха на прокурорите да продължат с по-нататъшните си действия срещу 45-годишната Шакира. Засега няма официална дата за делото, но изпълнителката може да получи осемгодишна присъда, ако бъде намерена за виновна за това, че не е плащала данъци в периода от 2012 до 2014 година.
 
През юли Шакира отказа споразумение по случая, което щеше да разреши нещата извън съда. Тя все още отрича за каквито и да било направени престъпления, като PR агенцията ѝ твърди, че звездата е платила абсолютно всичко, плюс 3 милиона в лихви.
 
Двете страни по случая спорят за това къде точно е живяла Шакира през въпросните две години. Тя твърди, че е прекарала по-голямата част от времето си в резиденция на Бахамите, докато прокурорите ще се стремят да докажат, че е била в Испания.
 
В документи, получени както от El Periodico, така и от El Pais, защитата на певицата твърди, че тя е прекарала по-голямата част от времето си в чужбина и не е направила никакви усилия да скрие умишлено доходите си, цитирайки недоразумения като „разлика в критериите“.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

емигрант от 22 г

преди 1 година

Съдебната с-*** на Испания не си поплюва. Вкараха за 5 години в затвора зетят на възрастният крал за едни пикливи 1 млн. евро, че са отклонени в сметката на тарикатчето.Така, че Шакира да внимава.Как си мечтая нашите съд. власти да си вършат работата,като испанските...

5

Анонимен

преди 1 година

Докато и беше мазно дупето, Пике шпоркаше, но одърте и отслабна, пиччета бол. Той и без това е 10 години по-млад и 45 годишна баба само изключение.

4

Жерардо

преди 1 година

Ама сега се разторих!

fallback