Снимка: БГНЕС
fallback
Испания и Полша завършиха наравно 1:1 на стадион "Ла Картуха" в Севиля. Този резултат не е от полза за никой от двата отбора, пише gol.bg. Преди последния трети кръг те заемат последните 2 места в своята група "Е".
 
Алваро Мората (25') откри резултата през първото полувреме, а Роберт Левандовски оформи крайния резултат в 54-ата минута. Само 120 секунди след изравнителното попадение Жерард Морено пропусна от бялата точка.
 
Срещата беше важна и за двата отбора, които разочароваха в първите си мачове. "Ла Фурия" направи нулево реми с Швеция, докато "Дружина полска" отстъпи на Словакия с 1:2.
 
Това равенство означава, че Испания и Полша ще трябва да гонят задължителни победи в последния трети кръг, за да преодолеят груповата фаза.
 
За "Ла Фурия" предстои важен сблъсък със Словакия, а отборът на Пауло Соуса излиза срещу отбора на Швеция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

2 ремита накрая и Швеция са първи, а Словакия и Испания се класират втори и трети..

2

Анонимен

преди 2 години

Личи си че са "нов" отбор, поляците излязоха с цел да им рушат играта, а испанците само една дузпа успяха да изкарат, ако беше някой артист с опит - щеше да остави поляците с 9 човека.

1

Гроби Таласомо

преди 2 години

Най мъ накефи как жърмъните прибиха апенинските кюмюржии;))), след това държах за "дружина полска" и те устояха на другата апенинска маала. Даже, ако не бяха подпирани от съдията, втората апенинска маала, немаше да вземе и толкова. Съдията, съдията, съдията е Педри...!

fallback