Снимка: БГНЕС
fallback
Полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен вече е в добро състояние и в момента му се правят пълни изследвания, за да се установи каква е причината за сърдения арест, който получи по време на мача с Финландия в събота. Това съобщи неговият агент Мартин Шоотс пред италианския спортен ежедневник Гадзета дело Спорт, предаде БГНЕС.
 
"Разговаряхме в неделя, той се шегуваше и беше в добро настроение. Чувстваше се добре. Всички искаме да разберем какво му се случи, включително и той. Лекарите правят подробно изследвания, което ще отнеме време", обясни Шоотс и допълни, че Ериксен е трогнат от всички съобщения, които е получил в последните два дни.
Oще по темата
 
"Той получи съобщения от целия свят. Особено се трогна от благопожеланията от Интер, не само от съотборниците му, но и от феновете. Половината свят се свърза с нас, всички са притеснени за него. Сега той трябва просто да почива. Съпругата му и неговите родители са с него", допълни агентът му.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 17

преди 2 години

Опитай се да го обясниш на някои капацитети. Както обикновено те са "по-, по-, най-" и ни се водят, ни се карат. А за лично получавания цветен факс свише няма да и отварям дума.

16

Анонимен

преди 2 години

Директорът на Интер (отбора където играе Ериксен) има изявление, че Ериксен нито е бил ваксиниран, нито е имал КОВИД. Спрете със спекулациите!

15

@15

преди 2 години

Да, точно това ще направя, ще напиша на човек преживял клинична смърт да го питам друсал ли се е, друсали ли са го, или са го боцнали с Пфайзер. Някой май има нужда от урок по тактичност.

fallback