Снимка: БГНЕС
fallback

Царско село и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в двубой от поредния кръг на плейофите в efbet Лига, пишат от Gol.bg.

Така "царете" са втори в карето с актив от 36 точки, изоставайки на пет пункта от лидера Черно море. Ботев Пловдив е на дъното с 25 точки, на цели девет от третия Левски.

В днешния мач Царско село имаше осезаемо предимство, но домакините направиха куп пропуски. Момчетата на Тони Здравков имаха 15 голови възможности, но цели десет пъти стреляха неточно.

"Канарчетата" отстъпваха почти по всички показатели, завършвайки срещата само с два точни удара и 41% владеене на топката. Пловдивчани са отбелязали само един гол в последните шест мача. Ботев е спечелил 8 точки в 15 мача като гост през сезона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

12664

преди 2 години

До 12664Съжалявам, И с ударение се е превърнало в каша :(

5

12664

преди 2 години

До House M.D.Цитат: На език какъв в заглавието словоредът е?....Виж сега, тя, Нелито, се е концентрирала силно върху изписването на мачА, вместо мачЪТ и, както се вижда, получило ѝ се е добре, така че откъде сили за повече; не ѝ тъсри махна. :D :D :D

4

Ха!

преди 2 години

Вие, изобщо четете ли, какво и как пишете?И от така написаното излиза, че съм гледал друг мач! Ако искате го изгледайте на запис и тогава коментирайте, защото тази новина, май че сте я публикували, след като една жена ви е казала!

fallback