Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Мъж е застрелял жена и се е самоубил в мотриса на станцията от метрото "Летище София".

Сигналът е подаден в 14:15 ч.
Oще по темата
Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет, съобщи БНР.

Жената е откарана в болница. Тя се намира в критично състояние - интубирана е и откарана в болница "Св. Анна" с опасност за живота, предаде Bulgaria ON AIR.

Мястото на инцидента е отцепено от полицията, има и екипи на Спешната помощ. Не се допускат хора в района.

Влаковете по втората линия се движат до "Искърско шосе", съобщиха от Метрополитен.

Причините за тежкия инцидент се изясняват. Най-вероятно, според МВР, става дума за лични взаимоотношения, а не за терористичен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

53

Анонимен

преди 2 години

Първо, ако и фото е достоверно и двамата са на около 60, т. е. не е някоя любовна тийн драма, второ той е бил охранителна и за това е имал оръжие. Това повдига въпроса дали и как охранителни те си взимат психотестовете. Щом човек с лабилна психика има ЗАКОННО оръжие и работи като охрана, нещо не е ок.

52

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е човек да разсъждава, когато биде обзет от негативни емоции. Да убиеш е голямо зло, да се самоубиеш е също твърде голямо зло. Винаги има някой, който да ви обича. Като знаете това внимавайте, защото не съществува причина (освен самозащита) която да извини както първото, тъй и второто.

fallback