Снимка: БГНЕС
fallback

ЦСКА спечели 154-тото шампионатно дерби срещу Левски след успех с 2:0. Двубоят бе от последния редовен кръг на Първа лига и се игра на националния стадион "Васил Левски", съобщават от Gol.bg

"Червените" бяха по-добрият отбор през целия двубой и това бе най-малкото с което се отърваха "сините".

Символичните гости стигнаха до успеха след два гола през първата част. Точни за ЦСКА бяха Жул Кейта(14') и Жорди Кайседо(37').

Победата изведе "армейците" начело във вечната статистика на двубоя. Червените вече имат 56 победи, Левски е с 55, а равенствата са 43.

Трите точки не променят класирането и ЦСКА заема 3-то място със своите 50 точки, а Левски заема 9-то място с едва 28 пункта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Arda

преди 3 години

Сенегал победи Левски .....Фенове на Левски поткрепете Арда за купата срещу Сенегал за да спечелят Българи юнаци да не оставим на тези Сенегалциии...в Цска нема един Българин ..теса позор за БГ.футбола....

23

Див Петел

преди 3 години

Няма цска! Не го ли разбират тия журналисти. цска фалира окончателно на 09.09.2016г.Това, което победи Левски е туморно образувание от три отбора, с преобладаващ Литекс с люляков аромат от ловешки тупраг. Това не омаловажава факта, че Левски игра толкова слабо, че допусна ловешките да го победят с видимо превъзходство. Това е жалко, макар и не толкова, колкото е жалко да си припознавач безроден.

22

Отличник

преди 3 години

ФК Лесни от вечно втори, станаха вечно заплашени от изпадане.

fallback