fallback

Ръководството на Барселона заяви, че не носи никаква отговорност за изтеклата шокираща информация относно договора на Лионел Меси, след като вестник Ел Мундо разкри, че аржентинският футболист ще получи 555 милиона евро за последните си пет години в клуба.

Меси бе изключително разгневен от случилото се и заплаши да съди клуба за теча на информация, но от “Ноу Камп” твърдят, че не носят отговорност. “Клубът съжалява за изнесената информация, тъй като тя е личен документ, за който важат принципите за конфиденциалност между двете страни. Барселона категорично отрича да носи някаква отговорност за публикуването на този документ и ще предприеме съответните съдебни действия срещу вестник Ел Мундо, заради щетите, които може да нанесе тази публикация.

Oще по темата

Барселона изразява абсолютната си подкрепа към Лионел Меси, особено при този опит той да бъде дискредитиран и да се навреди на отношенията му с клуба, в който е работил, за да стане най-добрият футболист в света и в историята на футбола”, заявиха от Барселона в официално съобщение.

С това изказване Барселона на практика потвърждава изтеклата информация, според която последният договор на Меси, подписан през 2017 година, е бил на стойност над половин милиард евро. В същото време стана ясно, че самият Меси също е решил да съди вестника, публикувал данните, вместо клуба.

Съвсем наскоро същият вестник публикува интересни данни за финансовото състояние на Барселона, от които стана ясно, че каталунците на практика са на ръба на фалита, тъй като до края на юни каталунците трябва да изплатят дългове на стойност 266 милиона евро, а общият им дълг възлиза на 1,17 милиарда евро, пише БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Ха

преди 3 години

До АнонименНе и от мен. Приключих с футбол волейбол тенис бокс...Вече не ги гледам защото се комерсиализирахе прекалено и само ламтят за пари.Не благодаря. няма да плащам нито на диема нито на макс спорт.....

15

Авантаж на две гуми

преди 3 години

Лудите са барса които му дават тези огромни суми а клуба е пред фалит с повече от 1 милиард дългове, така че проблема е в клуба а не в меси скоро няма да са същия отбор като преди имат финансови проблеми и чакат само свободни агенти и реал са същите но парите давани на футболистите са огромни наистина,,,

14

Анонимен

преди 3 години

Докато има балъци да си хвърлят парите по разни страници с "bet" в името , да плащат по 10кинта на месец за спортни канали , по 50? за фанелки и 2х50 за билет ще е така.

fallback