Снимка: БГНЕС
fallback

Интер изигра най-силния си мач от началото на сезона в Серия "А" и победи само с 2:0 Ювентус в голямото дерби на Ботуша, играно на "Джузепе Меаца".

Успехът за "нерадзурите" можеше да е много по-изразителен, ако не бяха пропуските пред Войчех Счесни.

Над всички в Дерби д‘Италия беше Николо Барела, който асистира на Артуро Видал през първото полувреме, а след почивката сам се разписа. Голът му дойде след феноменален дълъг пас на Алесандро Бастони.

За всички 90 минути Юве така и не успя да се противопостави на Интер и логично допусна втора загуба в калчото. Първото сериозно положение на торинци дойде едва в 86-ата минута, когато удар на Киеза бе блестящо спасен от Хамданович.

След поражението шампионите се смъкнаха на 5-то място в класирането с 33 точки. Интер се изравни на върха с Милан с по 40 т., като "росонерите" днес гостуват на Каляри.

Всичко за развоя на дербито четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

От 5

преди 3 години

От кога футболен *** е цензурирана дума??

6

Фен на Юве

преди 3 години

Признавам превъзходството на Интер вчера. Със сегашните футболисти в отбора - толкова. Роналдо не е бог да ги спасява всеки път, трябват си халфове, за беговете и защитата изобщо няма да коментирам.

5

Анонимен

преди 3 години

Ювентус отдавна не е този велик *** от 80те и 90те години.Напоследък е номер едно поради по общо по слабото национално първенство,някога зрелищно и на световно ниво! Италия не секласира и за последното световно.

fallback