ЦСКА започна ударно 2021 година, след като разнебити с 4:0 дублиращия отбор на Аланияспор в контрола.

Срещата се игра на комплекс "Голд Сити" в Алания и бе първа проверка от зимната подготовка на "армейците".

Головете за ЦСКА бяха дело на Тиаго Родригес (8), Греъм Кери (10), Али Соу (43) и Георги Йомов (62-ата от дузпа).

Следващата контролна среща на ЦСКА е на 13 януари (сряда), когато армейците се изправят срещу полския Стал Милец. Срещата с новия отбор на Божидар Чорбаджийски е с начален час 16:00 часа.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана видимо доволен от победното 4:0 над дублиращия отбор на Аланияспор.

"Няма как да не съм доволен след тези трудни тренировки през последните дни. Имахме достатъчно шансове да вкараме още голове. Срещу този агресивен и млад отбор тимът ни изглеждаше добре. Важно е никой да не се контузва и да продължаваме по този начин".

"Много важно за мен бе да променим схемата на игра. Променихме от 4-3-3 на 3-5-2. Имах малко време да надъхам отбора и да предам моите идеи. Липсваше ми времето, което имам в момента. Най-важно в Турция е да запознаем на 100% футболистите с начина на игра, който изисквам", каза той.

"Това ще ни помогне много да изглеждаме по по-добър начин. Вижда се, че имаме много повече шансове за гол. Винаги имаме четирима или петима играчи в наказателното поле. Това показва, че сме опасни за противника и пресираме високо. Играчите показаха, че са умни и разбират другите позиции".

"Имаме достатъчно качествени играчи. Видяхме много добре това в Европа. Всеки играч за мен е много важен. Не искам да спекулирам. Доволен съм от всеки един. Оферти винаги ще има и ще се спекулира нещо. Предпочитам да не се занимавам с това. Разчитам на всеки един играч, който е тук. Ако дойде сериозна оферта, тогава клубът ще мисли какво ще прави".

Как премина срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase