Снимка: БГНЕС
fallback

Крилото Жул Кейта очевидно е приключил с ЦСКА, информира "Мач Телеграф". Футболистът, който играе като отдаден под наем от френския Ланс, не пристигна на лагера в Турция и е почти сигурно, че е изиграл последния си мач с червения екип.

Кейта не попада в плановете на треньора Бруно Акрапович, който иска да има в състава си крила, които играят еднакво добре и при атака, и при защита, което не е по силите на Кейта.

Подобна сигурно ще бъде и съдбата на Адалберто Пеняранда, който също ще си търси нов отбор. Джером Синклер също не е пристигнал на лагера, но той има проблеми с пътуването, свързани със стриктните правила по границите за неразпространение на коронавирус.

Той обаче е готвен от Акрапович за по-сериозна роля през втората половина на сезона.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

питам

преди 3 години

А бе кое ЦСКА е приключил?

4

Анонимен

преди 3 години

"Да ти хевем и бугарската армия да ти ***."С какво? Ти нямаш ***, само с дупе можеш да ***? Непрокопсаник!

3

Анонимен

преди 3 години

ЦСКА гони титла и тези щом не стават баста и да си ходят. Бруно каза други по-доби от тях ще дойдат.ЦСКА е на феновете а те никоига не са преставали да обичат и подкрепят отбора точно обратното подкрепата расте . Не говоря за селяните от село Требич Обелките нямащи нищо общо с ЦСКА и имащи само 20 купени фена.ЦСКА е подкрепян във всяка точка на България където играе защото има най-много и верни фенове . Фенове само ЦСКА има в Лондон и Чикаго и то в организирани фен клубове на ЦСКА .

fallback