Снимка: Levski.bg
fallback

Левски припомни един от най-големите разгроми, които е нанасял на големия съперник ЦСКА - 7:2, точно преди 52 години.

Тогава, както и сега, "сините" са сочени за аутсайдер в мач №1 у нас заради слаба форма и много кадрови проблеми.

В момента 16 футболисти на "сините" се борят с коронавируса и в най-добрия случай ще са на една тренировка преди сблъсъка с "червените". Той ще се играе в събота от 15.00 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.

Вижте подробности в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

муспи

преди 3 години

Още първата година Славия с Локомотив се разделиха. Червено Знаме няма футболна секция, има само хокейна, и са несменяем шампион в жалкия българки хокей, така че ЦСКА стана и хокеен шампион. Остана си Левски Спартак, и се понесоха вицовете, че комунизма ще падне когато на Левски се върне името. Горе долу така и стана - само че. Само че комунистите все са си на власт, вече като Демокранти. Вместо Интернационализъм - Глобализъм. Необятната власт им донесе и второ ЦССА.

13

Цска умря

преди 3 години

По повод измисленото селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

12

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

fallback