Снимка: БГНЕС
fallback

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо изригна срещу PCR тестовете за коронавирус в социалните мрежи, след като даде поредна положителна проба за COVID-19 и остана извън групата на "бианконерите" за дербито с Барселона в Шампионската лига тази вечер, предава БГНЕС.

Португалският футболист даде положителна проба за вируса преди повече от две седмици, докато беше на лагер с националния си отбор, като обичайният срок на задължителната карантина вече изтече, но той продължава да тества положително за наличието на COVID-19 и поради това не може да се завърне в игра. Голямото желание на Роналдо бе да играе днес в двубоя с Барселона и да се изправи отново срещу големия си съперник Лионел Меси, но това няма как да се случи.

След последната положителна проба Роналдо публикува своя снимка в Инстаграм и написа: "Чувствам се добре и здрав! Форца Юве! PCR Е БОКЛУК!". Малко след това 35-годишният португалец, който има повече от 241 милиона последователи в Инстаграм, изтри последната част на коментара си, отнасяща се до PCR тестовете.

Според португалската телевизия TV1 петкратният носител на Златната топка вече е дал 18 положителни теста в последните две седмици. Тази вечер Роналдо ще пропусне четвърти пореден мач на Юве.

Роналдо и Меси все пак могат да се изправят един срещу друг за първи път от 2018 година насам във втория мач между Барселона и Ювентус от груповата фаза на 8 декември.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felling good and healthy! 🤷🏽‍♂️😉 Forza Juve! 💪🏽 #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 28, 2020 at 5:27am PDT

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Асен

преди 3 години

До ТитиКъв 100% ве, той е с точност 70%, освен това не тества за вирус, а за точно определени протеинови вериги, които са характерни за много вируси, не само за 1. Вируса не е изолиран, никой не го е виждал под микроскоп, просто решиха да наричат всички респираторни вируси, КОВИД 19.

31

КОВИД-21

преди 3 години

PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени! Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало!https://thebulgariantimes/pcr-тестовете-за-covid19-са-научно-безсмислени/

30

Анонимен

преди 3 години

Е, толкова му е интелекта, както на много хора тук.

fallback