Снимка: БГНЕС
fallback

ЦСКА направи поредна шампионатна издънка този сезон и стигна само до равенството 1:1 с Берое на "Армията".

Старозагорци дръпнаха в резултата с попадение на Макоута в 48-ата минута, а Валентин Антов изравни в 54-ата минута.

Така "армейците" се смъкнаха до четвъртото място в класирането с 14 точки, Берое е трети с 15 пункта. Лидер продължава да е Локо Пловдив с 18 точки и мач по-малко.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе видимо разочарован от равенството 1:1 с Берое снощи на стадион "Българска армия", с което се увеличи серията без победа на отбора.

"Не спечелихме заради това, че не реализирахме чистите ситуации. Али Соу нямаше ден. Равностоен мач, но по-чистите положения бяха за нас. За съжаление пропускаме създадените положения. Започнахме с 8 нови в сравнение с мача във Велико Търново. Трима нови дебютираха като титуляри. Това няма как да не окаже влияние. Имаше моменти, в които стояхме компактно. В други - разпокъсани. Има още какво да се желае от ЦСКА. Не сме отписали вътрешното първенство, целите остават високи. Искаме да станем шампиони. Надявам се да се върнем на победния път и да изглеждаме много по-добре. Щом си футболист на ЦСКА, трябва всеки мач да излизаш за победа, каза Белчев след петия пореден шампионатен двубой, в който червените не стигат до успех.

Всичко за българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Е тоя кво си помисли, че са Барса ли.Мечтите са безплатни...

11

леески

преди 3 години

срещу един отбор ли беше, коптор ли беше (не му помня името, че е много велик) Анорозис ли Никоза ли кво ли, от Кипър, така му го надъниха, че го разпраха с седем парцала безответни. СРАМ СРАМ СРАМ и УЖАС. Е Кипър е известен като велика футболна сила.Затова леескарите вече повече гледат в канчето на ЦСКА и се надяват да паднат. Е стискаха палци за Бате, за АС23, за Базел. Сега са посинели чак ако може да се издънят ЦСКА с Клуж. Обаче ЦСКА ще има много сериозен мотив в ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

до 10

преди 3 години

абе бай ***, бате имали проблеми, базел имали проблеми, а наште отбори са цъфнали и вързали та си недоволен. Лескито ти като игра без проблем срещу кипърските грандове, как се представи.

fallback