Време е за поредната пауза за национални отбори, през която погледите ще бъдат насочени към предстоящите баражи за класиране на Европейско първенство, където ще стискаме палци за успех на българския национален отбор. Повечето тимове обаче използват възможността за да изиграят контролни срещи, в който националните селекционери да проверят състоянието на по-широк кръг от своите избраници. Многото мачове пък са перфектната възможност за всеки фен да се възползва от win bet bonus и многобройните промоционални оферти на българския сайт за спорни залози.
 
Япония – Камерун
 
Японците едва ли ще имат проблем с класирането си за Световно първенство, като вече взеха първите си 4 мача в групата. Тези победи обаче дойдоха срещу доста непретенциозни съперници, като Мианмар, Монголия, Киргистан и Таджикистан. През тази година тимът няма записани официални срещи, а последните има мачове са от Източно Азиатското първенство, където в последния си мач загубиха от Южна Кореа. В статистиката им е още и сериозно поражение с 1:4 в приятелска среща срещу Венецуела.
 
Камерунците също не са играли през тази година. В последния си мач, от квалификациите за Африканската Купа на нациите, те надиграха Руанда с 1:0. Интересно е да се отбележи, че 3 от последните 6 мача на отбора за завършили при нулево равенство.
 
Камерун изглежда като малко по-качествения състав, въпреки че от Winbet дават леко по-добър коефициент на японците. Нашето предложение за тази среща е да опитате залога „под 2,5 гола в мача“, който е оценен с 1.59 от българския букмейкър.
 
Гана – Мали
 
Африканското дерби ще противопостави два от най-силните отбори на този континент. И двата тима не са изиграли официална среща в последните 11 месеца и не можа да се каже в какво състояние се намират.
 
Малийците нямат загуба в последните си 7 официални срещи, а последното има поражение бе срещу Кот д, Ивоар, която ги изхвърли от Купата на Африканците нации. След това обаче Мали взе две категорични победи срещу Гвинея Бисау, а след това отстрани в две срещи и Мавритания в Африканския шампионат. Последва равенство 2:2 срещу отбора на Гвинея в първия мач от квалификациите за следващото издание на турнира за Купата на Африканските Нации. Във втория кръг малийците надиграха отбора на Чад.
 
Ганайците започнаха силно квалификационната фаза за Купата на африканските нации и взеха 6 точки в първите си два мача от групата. Последните 7 мача на отбора са завършили с два или по-малко отбелязани гола и няма причина, поради която да смятаме че това няма да се повтори и сега. От Winbet са оценили и този пазар с 1.59 и това изглежда като достатъчно щедро предложение.
 
Мароко – Сенегал
 
Това определено е най-завързания мач за деня и това показват и коефициентите. Победа за домакина е оценена 2.43 от Winbet. Равенството се търгува при 3.20, а 2-ката се предлага на 2.80.
 
Мароко има само една загуба в последните си 8 срещи, а в последните си три мача дори не е допуснал гол. Сенегалците също са в добра серия и не познават вкуса на загубата от 7 мача (или цели 15 месеца). В тази поредица влиза и престижното равенство 1:1 срещу Бразилия.
 
В 3 от последните 4 мача на Мароко са вкарани по три или повече гола и въпреки, че атаката на Сенегал не е толкова категорична, ние смятаме, че в този двубой ще бъдат отбелязани попадения. Логичен изглежда и залогът за „двата отбор за вкарат гол“. От Winbet са ни приготвили коефициент от 2.12 за споменатия пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase