Снимка: БГНЕС
fallback

С решение на Регионална здравна инспекция – Велико Търново, целият отбор на "Етър” бе поставен под карантина, съобщиха от клуба.

След направените вчера повторни PCR тестове на отбора днешните резултати показаха още три положителни теста за коронавирус – на един футболист и двама служители от екипа. Ден по-рано заради положителни проби бяха карантинирани още четирима футболисти.

По същия начин преди месец бе карантиниран целият дублиращ отбор на „Етър” заради положителна проба от РЗИ, което доведе до отлагането на първите му два мача от първенството по решение на Зоналния съвет на БФС.

Идентична бе неотдавна ситуацията и с „Академик” (Свищов) и „Локомотив” (Горна Оряховица), чиито отбори също бяха поставени под карантина.

Очаква се да бъде затворен временно и клубният стадион “Ивайло” заради дезинфекция. Етър трябваше да приеме утре Локомотив Пловдив в мач от шестия гръг на шампионата, но двубоят ще бъде отложен.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

А стадиона е под карантина щото го пишат така по медии, иначе му викат сенитарен полуден. Като минат мероприятията по дезинфекция, ще му мине каквото и да му е. Но в главите на публиката ще остане карантина на стадион. И утре някой медиен работник ще повтори израза, въпреки, че по принцип зад думата стои 40 дневен период на изолация. Така е с думите и медийните работници. Пълна боза в смисъла, но основа за емоционална реакция в публиката.

2

Ковид-Етър 3:0

преди 3 години

А стадиона защо е под карантина, ще го дезинфекцират против къртици, сляпо куче и попови прасета сигурно?

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Очаквайте скоро РЗИ да поставят цяла България под карантина.

fallback