Снимка: ФК "Левски"
fallback

Левски записа трета поредна победа, след като се наложи над ЦСКА 1948 с класическото 3:0 в двубой от шестия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Георги Аспарухов".

Футболистите на треньора Георги Тодоров поведоха рано-рано в срещата, след като Насиру Мохамед (6') успя да се разпише. В началото на втората част Борислав Цонев (56', 63') удвои преднината за "сините", а малко след това бе точен и от дузпа, оформяйки крайния резултат.

Така Левски се изкачи до четвъртото място във временното класиране на първенството с актив от 10 точки, с 1 повече от отбора на Арда, който утре ще се изправи срещу Славия.

"Сините" се доближиха и на една точка от ЦСКА. "Червените" обаче може да дръпнат, ако утре победят Лудогорец на "Българска армия". ЦСКА 1948 пък е 10-о място с 6 пункта.

Как премина срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

1

преди 3 години

Скоро ще дойде ред и на отборчето,на стройния бизнесмен с високите токчета "литекс".

16

ЦСКАр

преди 3 години

аз си мислех че в 2 ЦСКАта ще бием Лвески 4 пъти тоя сезон ама както е тръгнало може да паднем 4 пъти

15

Анонимен

преди 3 години

Сините роми пак избухнаха снощи.Интересно тия хора могат ли да не трупат отпадъци и да не уринират по улиците и след това да крешят "к** за Литекс" като че ли от това им зависи животът?Ако вярно Пеевски е собственик това обяснява много неща например защо изведнъж феновете станаха предимно от бразилският етнос или защо боядисаха всичко в безумен син цвят.Аре да фалират по-бързо и да си ходят по селата откъдето произхождат и принадлежат.

fallback