Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Националният отбор на България по футбол за младежи до 21 години победи отбора на Сърбия с 2:1 в мач от група 5 на европейските квалификации.

Илиан Илиев и Калоян Кръстев се разписаха за състава, воден от Александър Димитров. Домакините успяха да върнат един гол от дузпа чрез резервата Лука Илич. Велко Бирманчевич от Сърбия получи червен картон в заключителните минути на срещата.

С този успех българите запазиха шансове да се борят за второто място, което дава право да играят на бараж за класиране на европейското.

Следващият мач за България е домакинство на Латвия на 9 октомври, четири дни по-късно гостуваме на Полша и завършваме на 17 ноември срещу Естония в София.

Спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Munchen_DE

преди 3 години

Победа за младежите, все пак е някаква светлина в тунела.

3

Чеч

преди 3 години

Гошо *** тренерче изгони: Миятович, Цветкович, вратаря Георгиев, Холмар, Горанов, Нуно Рейш, Райнов, Тиам, Нашименто, Мазурек, КОСТОВ, Кабов, Чандъров, Алар. Участва в продадените мачове, отблъсква публика с играта на отбора по 7 000 на мач! Заради него не идват нови. Толкова вреди

2

Браво

преди 3 години

Абе оня тапир -чичо Венци нещо замлъкна-да не остана в Албания? Няма му ги вече ОЦУ /особено цени указания/ за БГ футбол, *** музиканти, Наско Сираков и прочие. Сега е момента пак да цъфне и да ръси мозък за успеха.Иначе-браво на момчетата-да бият сърбите като гости не е никак лесно!

fallback