fallback

Общ преглед
Семейството, близки, приятели и футболни легенди си взеха последно сбогом с легендарния вратар на Левски Бисер Михайлов. Поклонението се състоя в храма "Света София" в столицата.

Той почина внезапно на 13 август на 77-годишна възраст. Той има 284 мача за Левски във всички турнири, четири пъти става шампион, на два пъти печели Купата на България и още три пъти Купата на Съветската армия.
Oще по темата
Неговият внук и настоящ вратар и капитан на Левски Николай Михайлов пристигна с портрет на дядо си.

Ръководството на Левски в лицето на президента Наско Сираков, Павел Колев и Тити Папазов, Михаил Касабов, Емил Велев , Георги Цветков-Цупето, Димитър Иванков, Живко Миланов, Валери Божинов бяха само част от футболистите и легендите, които се простиха с Бисер Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Az

преди 3 години

Da pociva v mir!

7

Жо

преди 3 години

Аз съм съвременник на футболната кариера на Бисер.Той беше от поколението на Гунди, Сашо Костов, Вуцов и др.Бисер записа само 5 мача с националния отбор, защото по същото време в България конкуренцията беше Георги Найденов (ЦСКА и Спартак Сф), Симеон Симеонов (Славия), Иван Деянов (Локо Сф) Йордан Филипов и Стоян Йорданов (ЦСКА).Бисер остана верен на Левски Сф и не смени своя клуб през цялата си кариера.

6

дедо Боре

преди 3 години

До АнонименОт тримата Борислав се оказа най-голямото ***.

fallback