Снимка: БГНЕС
fallback

Най-успешният български футболист в историята и легенда на Барса Христо Стоичков също коментира най-срамното петно в новата история на "блаугранас", пишат от Gol.bg

Снощи каталунците бяха пометени от Байерн Мюнхен с 8:2 в незабравим 1/4-финален мач на Шампионската лига.

"Барселона удари дъното. Трябва да се променят много неща, като започнем от президента Бартомеу и треньора Сетиен. Много играчи като Пике, който сам предложи да си тръгне, защото се чувства виновен.Колко футболисти бяха взети и напуснаха в последните години?! Пръснахме 500 милиона и нищо. Много ме боли от загубата, тъй като съм носил тази фланелка", коментира носителят на Златна топка.

"Барса има нужда от радикална промяна сега. Някои играчи по-добре да не се качват в самолета обратно, ако имат достойнство", добави Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Катарите

преди 3 години

Най-много голове са вкарвали на Барса до това 8:2 от Байерн само от ЛЕВСКИ 5:4 през 1976г. Великият им отбор бе размазан с Ицето 4:0 от Динамо Киев 1994г.....Нашия тичаше като мутра да ги бие. Смях.

28

дедо Ташунко

преди 3 години

Стоичков, какви 500 милиона си пръснал ти, бе? Като си играл някога там, защо се отъждествяваш с този забележителен отбор? Да не би да си извадил някой милион от джоба си, ти който не помагаш на собствените си родители? Стотици футболисти, по-добри от теб са играли там, но си траят. Скрий се някъде и си гледай кривите сделки. Съвсем заслужено, номер 32 с ник "Стоичков, много кух'' се е произнесъл за теб. Само хора с коефициент на интелегентност под 20, се прехласват от теб. Скрий се някъде !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Е така е Барпа пада от Байерн Байерн от ПСЖ.Кво да напраЙм сега.

fallback