Снимка: LAP.bg
fallback

Четирима футболисти на Септември и един треньор са заразени с коронавирус. Това обявиха от клуба на официалната си страница във Фейсбук, пише Gol.bg.

Болни са Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов и Владимир Николов, както и треньорът на вратарите Христо Николов.

"Във връзка проведени PCR тестове в представителния отбор на СептемвриСофия на дата 24.07.2020г., Ви информираме, че 4 футболисти - Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с положителен резултат за Covid - 19.

Тренировъчния процес е прекратен до второ нареждане, горепосочените са поставени под карантина, а утре - 27.07.2020г. ще бъдат направени втори тестове на всички играчи, спортно - технически щаб и служители.

Пожелаваме бързо възстановяване на момчетата, като още веднъж се обявяваме за строго спазване на мерките за безопасност, самосъзнание и по - често провеждане на тестове, с цел предпазване както на самите нас, така и на семействата и близките на играчи и служители!", пише в официалното изявление на клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

perlabarbi

преди 3 години

До АнонименЗащо те трябва да ни вкарват в у4илищата ,ние да не сме овце ,да отива там..които няма мозък ,Ще се у4и онлайн,ние не сме опитни зай4ета.

3

Анонимен

преди 3 години

Закривай футбола.

2

Анонимен

преди 3 години

Септември като вкарат всички в училищата пък какво ли ще става...? Но властимащите са ни отписали. Обаче затварят и тестват безплатно няколко пъти служителите на министерствата при откриване на 2 заразени. А, по думите им, заразените ученици, персонал и родители сами ще си плащат тестовете или пък училищата да плащали! А открийте разликата! И да са се затваряли за ден за дезинфекция само 1 клас..Ами другите контактни в сградата, бе шашкъни и престъпници!?

fallback