Снимка: БГНЕС
fallback
Реал Мадрид стана шампион на Испания за 34-ти път в историята си, след като късно снощи надигра с 2:1 у дома Виляреал. Карим Бензема вкара и двата гола за 10-та поредна победа на “Кралете”, а мачът ще бъде запомнен и със скандална дузпа в края. За гостите Висенте Ибора намали в 84-та минута, а в заключителните минути Тибо Куртоа спаси трите точки за тима си с прекрасни спасявания, съобщава Gol.bg.
 
Бензема бе дал аванс на тима си в 29-та минута, а в 74-та удвои от дузпа. Наказателният удар бе доста любопитен заради изпълнението на Серхио Рамос. 
Защитникът чукна леко топката от бялата точка, а Бензема вкара. Французинът обаче бе влязъл в наказателното поле и реферът реши дузпата да бъде пребита. Гостите пък претендираха, че решението на рефера е нередовно и втора дузпа въобще не трябва да има. В крайна сметка Бензема вкара с лекота от бялата точка.
 
Така Реал свърши работата си кръг преди края, като столичани са недостижими с 86 точки, със 7 повече от втория Барселона, който се издъни за 1:2 у дома с Осасуна. Виляреал пък остава на 5-то място в класирането с 57 т.
 
Всичко за развоя на мача четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Честито на Реал ! Барса вчера с колко би Осасуна, че не го гледах.

4

do 3

преди 3 години

Пак ще му дадат златна топка, защото нарежда като зла свекърва

3

Анонимен

преди 3 години

Меси къде си? За пореден път се скри и само нарежда като дърта свекърва!

fallback