Снимка: БГНЕС
Наско Сираков, новият мажоритарен собственик на Левски, държи Петър Хубчев да продължи да работи в клуба, съобщава "Тема Спорт", цитирани от Gol.bg. Той е на мнение, че треньорът си върши добре работата. 
 
На двамата им предстоят задълбочени разговори за това как ще изглеждат сините през следващия сезон, защото е ясно, че повечето играчи няма да бъдат задържани. Хубчев има валиден контракт със сините и за другата кампания.
 
На 15 май 2019-а той подписа с клуба за 2 години, като в договора между двете страни има опция за удължаването му с още един сезон. Същите са контрактите и на помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян u Армен Амбарцумян.
 
Още щом се заговори, че Сираков ще стане голямата фигура в "Левски", се появиха твърдения, че Хубчев няма да запази поста си. Това обаче не отговаря на истината.
 
Още повече, че Наско няма готов вариант за заместник, а времето между края на този и началото на новия сезон ще е много малко за каквито и да било промени – 2020/2021 ще стартира на 24 юли.
 
Представянето в първенството ще остане на заден план и няма да е от толкова голямо значение на кое място ще завършат сините – второ, трето или четвърто. Естествено, ще бъде преследвана евроквота. Но на "Герена" са наясно, че в сегашното положение няма как да се гони европробив.
 
Петър Хубчев вече заяви, че доста от футболистите мислят за бъдещето си, което няма да е свързано със сините. От "Герена" със сигурност си тръгват Милан Миятович, Хали Тиам, Филипе Нашименто и Дени Алар, чиито договори изтичат. Ще се търси раздяла с Насиру Мохамед и Франко Мазурек.
 
Всички новини за Левски четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase