Снимка: БГНЕС
fallback
Сагата с акциите на Левски приключи, ценните книжа са в София и са джиросани на името на легендата Наско Сираков.
 
Досега те бяха на името на Георги Попов, припомня Gol.bg
 
Самият Сираков излезе с официално съобщение:
 
"Скъпи левскари,
 
От тази сутрин, 2 юни - Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД.
 
Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба.
 
Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски", моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни, когато ще се състои първата ми пресконференция.
 
В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача - с "Лудогорец" в Първа лига и с "Локомотив" (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.
 
Дела трябват! Само "Левски"!"
 
Ваш, Наско Сираков".
 
 
Всичко за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

kory

преди 3 години

ПРЕКРАСЕН ИЗБОР-НАСКО СИРАКОВ Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ХОД И ЧОВЕК, ЗА ВСИЧКИ И ЗА НИКОЙ.ОТ1997-2007 ПРЕКРАСНА РАБОТА И НИЩО СВЪРШЕНО ЗА ЛЕВСКИ.ОТ 2008-2020 НИТО ЕДНО УСПЕШНО НАЧИНАНИЕ И НИКАКЪВ УСПЕШЕН БИЗНЕС.АБОНИРАН ЗА ХАЗАРТА,МОДЕЛА ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ И РАЗВЕЙ,РАЗВЕЙ ГОРО СНАГАТА!С ТОЗИ ИЗБОР АКЦИИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ МНОГО ПЛАСТОВЕ ХАРТИЯ,ПЪТУВАЩА ОТ ДУБАЙ ДО СОФИЯ И ОБРАТНО!НАРОДА ГО Е КАЗАЛ-.ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ,АМА ПО-ВИСОК!СЪДБАТА НА КЛУБА Е ОТ ЯСНА ПО-ЯСНА,НО НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНАЯТИЕТО!УСПЕХИ!

25

ББ НИЩО НЕ ДАВА..

преди 3 години

Н.СИРАКОВ , МНОООГО ИМА ДА СЕ ФЪРЛЯ ПО КИЛИМИТЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА..А , ТИТИ ДА РЕВЕ НА ЛЪВ....!ТЕЖКА Е ТЯ...!

24

..

преди 3 години

ББ му дава 1,5 милиона за разноските/"данъците" и става същинския собственик

fallback