Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Бизнесменът Васил Божков е готов да прехвърли акциите на "Левски" на Наско Сираков.

Единствено пред Bulgaria ON AIR голмайстор № 1 на сините за всички времена коментира новината с лаконичното: "Няма какво да приемам!"

Oще по темата

Това стана в комплекса "Царско село“ часове, след като Сираков официално благодари на Васил Божков и Георги Попов, както и на феновете, които са го подкрепили в електронното гласуване за нов собственик на футболния "Левски“.

Част от интервюто на Наско Сираков пред Иван Кънчев:

Кажете ни, приехте ли акциите?

- Аз нямам какво да приемам!

- Ако ги приемете, откъде ще намерите финансиране за „Левски“?

- Не говорете така, няма да говоря въобще.

По-рано днес бизнесменът Васил Божков обяви във Facebook, че Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.

Очаквайте ексклузивното интервю в Новините ON AIR в 18:30 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ИМЕТО НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ---НЕ МОЖЕ НИТО ДА "ПАДА ...НИТО ДА "БИЕ"...!ТОВА НАЗВАНИЕ НА ОТБОРА ---Е ГАВРА СЪС СВЕТИНЯТА НА БЪЛГАРИЯ!ОБРАЗА НА АПОСТОЛА , МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО "ВЪРХОВЕН СИМВОЛ НА НАРОДА"!ПРОМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ОТБОРА И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С АРОСТОЛА НА СВОБОДАТА!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя горещ картоф никой не го иска.

30

Собственик

преди 3 години

И преди 2011 и сега е бибитко! Ако на тикви не му изнася зкона си е негов проблем, но вече повече от 7 работни дни собственик на ФКЛевски и БМБ и е в нарушение на всички закони и трябва немедлено да си подаде оставка. Ако иска БМБ да пита съдиите от ВССи КСи ВАС, всички ще кажат акциите са на БМБ оставка да си дава!

fallback