Снимка: Lap.bg
fallback

Наско Сираков излезе с официално обръщение, след като тази сутрин все още настоящия собственик на клуба Васил Божков, заяви, че е готов да му даде акциите на Левски.

"Прочетох изявлението на г-н Божков и неговото решение да получа акциите на „ПФК Левски”. Изказвам своите благодарности към многобройните ни фенове, към всички левскари, към моите верни приятели и съмишленици за мощната подкрепа, която получих след обявяване на решението ми, че съм готов да получа акциите. Също така изказвам своите благодарности към г-н Божков и г-н Попов! С огромна отговорност и уважение: Ваш, Наско Сираков", гласи съобщението на официалния сайт на клуба.  

Всичко за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

левскар

преди 3 години

Ходя на мачове от 6 годишен-баща ми ме водеше ,тука последните години детето ми не съм го завел и аз рядко ходя,писна ми от тея наркомани и престъпници,и все пак си обичам отбора,дарих двапъти пари-край вече точка това беше -това не е онзи левски -немога да го определя какво е -феновете на стадиона дилъри и престъпници ,сега пък Пеевски дарява -срам ме е да кажа от кой отбор съм

48

Анонимен

преди 3 години

То май онази устатата бивша гимнастичка ще управлява герена....ще остави там на някакъв комарджия властта.... Ще

47

Калеко

преди 3 години

Грабвайте бюста на Шиши и на Мусала... Като едно време с бюста на Сталин... ХахахаЛефски велик На всяка власт ИБРИК!

fallback