Снимка: БГНЕС
fallback
Валери Божинов спази обещанието си и дари сериозна сума на закъсалия финансово футболен клуб Левски. Нападателят изкара два периода на "Герена" - през 2014-а и 2019 година, в които отбеляза 11 гола в 30 мача.
 
Той е превел по сметката на "сините" точно 19 140 лева. В сумата, както може да се предположи, има символика, тъй като Левски е създаден през 1914 година, съобщава "Телеграф", цитиран от Gol.bg.
 
В момента Божинов защитава цветовете на италианския втородивизионен Пескара.
 
Всичко за Левски четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Ф.С.В.

преди 4 години

Браво на момчето -Респект!! Това може би са най добре "изхарчените" му пари в живота!! да помогнеш с пари които си изработил -Браво!! Явно все пак с възрастта е разбрал че не всичко е "КОТЕТА" ))))))

21

Чавдар войвода

преди 4 години

На времето и Х. Стоичков искаше да дари 1 долар но незнаеше на кое цесека и го даде на Етрополе но чорбарите го откраднаха.

20

САМО ЛЕВСКИ!

преди 4 години

РЕСПЕКТ! Като се сетя какъв потенциал имаше това момче и го пропиля в чалготеките и по плейтмейки и ме е много яд!!! Иначе е простовато, но добро моче! Благодаря ти Божинка! Всеки със СИНЬО сърце, който има възмжоност би трябвало така да постъпи!!! Важни са делата, а не празните приказки! Наско, Йовов, Гонзо къде сте???!!!! Не става само с интервюта и сълзи пред камерите!

fallback