Снимка: БГНЕС
fallback

Легендата на Байер Леверкузен Йенс Новотни посъветва звездата на отбора Кай Хаверц да премине в Борусия Дортмунд, а не в Байерн Мюнхен.

Дълго време баварският колос беше сочен за фаворит за подписа на германския национал, който избухна снощи с два гола за победата на "аспирините" с 4:1 в Бремен.
 
"За всеки млад футболист Борусия Дортмунд като клуб и среда за развитие е може би по-добро място от Байерн Мюнхен", отсече Новотни пред Goal и SPOX.
 
"В Байерн Мюнхен той сигурно ще може да се развие, но там конкуренцията за титулярните места е по-голяма и първо ще трябва да се наложи в отбора. В днешно време в някои клубове тези неща функционират по-добре."
 
Какъв съвет даде Новотни на Хаверц и кои клубове са готови да извадят по 100 милиона евро за правата на национала, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

име

преди 3 години

На тоя Новотни, казвали ли са му за играчи като Мюлер, Швайнщайгер, Кроос, Алаба и т.н. Дортмунд не за първи път краде най-големите таланти на Леверкузен и Мьонхенгладбах, които са отбори постоянно около тях в класирането. Обаче после Байерн е лошия и нечестния. А ако не е Байерн, Бундеслигата ще е сигурно 8-мо първенство по точки в Европа.

fallback