Снимка: БГНЕС
fallback

Вчера акциите на футболния отбор "Левски" трябваше да бъдат предадени на Бойко Борисов, но премиерът ги отказа. Ден преди това всички бяха убедени, че друг ще е техният собственик - Тити Папазов. Това обаче не се случи.

Oще по темата

"Няма как да съжалявам за нещо, което е кауза. "Левски" има валиден лиценз",  заяви баскетболният треньор Константин Папазов - Тити пред БНТ на въпрос дали съжалява, че съжалява, че е бил замесен в пиесата, спретната вчера.

"За 45 дни синята общност събра 1 млн. и 700 хил. Сега ще видим за 10 дни какво ще направим - така ще видим какво означава "Левски" за страната. Феновете доказаха на какво са способни чрез любовта си", категоричен бе той.

"Божков има уникалната възможност с Георги Попов да решат как да реагират напред. Те могат елементарно да направят ново джиро, за когото преценят. Но да не използват отбора. Това е долнопробен акт на долнопробна актриса", каза още Папазов

"Божков се опита да злоупотреби с "Левски", за да злепостави премиера. Аз не можех да си представя, че сериозен бизнесмен, какъвто е г-н Божков, е лъжец", каза още баскетболният треньор.

"Каква е моята концепция за отбора, ще обясня на насрочена пресконференция", посочи още Папазов.

Всичко за скандалите около Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Божков

преди 3 години

храни куче - да те лае

81

Анонимен

преди 3 години

Продайте фурмите и вземете парите!

80

Вуйчо

преди 3 години

братя Левскари, събирайте още милиони, моля ви!!!

fallback