Снимка: Lap.bg
fallback

Все още настоящият собственик на Левски - Васил Божков, е поискал от феновете на "сините" да му се извинят. Това написа председателят на Националния клуб на привържениците на столичани Степан Хиндлиян във Фейсбук. Той разкри още, че държавата вече е отказала кредит на клуба, за да се спаси от фалит, но ще бъде поискан нов такъв.

По думите му, отговорност за евентуалното му отпускане, трябва да поемат запалянковците, а не евентуален нов собственик. Друг голям проблем е, че скоро футболистите, които в момента са най-големият актив на Левски, скоро ще могат да прекратят договорите си по вина на клуба за неизплатени заплати. Това автоматично ще ги превърне в пасив и делата срещу 26-кратния шампион на България ще започнат да валят едно след друго. 
 
Хиндлиян разкри и какво е било обсъждано на последната среща между Павел Колев и феновете и как фенските организации, които са в обтегнати отношение, са загърбили различията си в името на Левски.
 
Вижте с подборности какво се случва в Левски в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

възмутени фенове

преди 3 години

Във Левски не може да задържат собственик и треньор. За да се излекува отбора от посредственост, трябва да изпадне в Б група и да си довърши напълно стадиона. През тлова време да играят само футболисти от школата на отбора.

27

Мужик

преди 3 години

Бойко Борисов да си прададе къщата в Барселона и да помогне на любимиа си клуб. А то какво? С чужда пита помен прави!

26

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА НО КРАДЛИВИЯ ПРЕСТЪПЕН ЧЕРЕП Е ТОЛКОВА ПРЕСТЪПЕН , ЧЕ АКО ОЩЕ НЕ Е ИЗТОЧИЛ НАПЪЛНО ЛЕВСКИ ЩЕ ГО НАПРАВИ ПРЕДИ ДА ГО ПУСНЕ!ЧЕРЕПАШКА Е ЧИСТО ЗЛО!ТО И БОРИСОВ Е ЧИСТО ЗЛО!!!НЕ ИЗВАДИХА КЪСМЕТ ТИЯ ЛЕВСКАРИ ДА ИМ СЕ ПАДНЕ СВЕСТЕН МАЖОРИТАР

fallback