fallback

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед, Милан и Нидерландия Яп Стам смята, че Лионел Меси заслужено е победил сънародника му Върджил ван Дайк в борбата за Златната топка.

"Обикновено защитниците са подценявани и хората не мислят много за тях. Но в наши дни нещата се подобряват и вече работата на бранителите се цени повече", коментира Стам пред електронното издание Goal.com.
 
"Но голмайсторите получават повече пари и внимание. Винаги е било така и нещата няма да се променят. Меси все още е най-добрият в света. Правилното решение беше той да получи Златната топка."
 
Защо Меси е заслуженият победител според Яп Стам, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Обективен

преди 4 години

На Джуджака му подариха приза незаслужено. Годината беше на Ван Дайк с отличията които спечели!

5

Ром'с

преди 4 години

Винаги Е било по-трудно да създаваш, отколкото да рушиш, та затова и нападателите взимат повечето... . В детството- кои играеха добре-нападатели, кои бяха слабички -защитници,а кой не ставаше _вратар, може и да се удари топката от него и да не влезне..или поне ще донася топката.. Меси вече не Е за #1, но просто рекламата и медиите играят своята роля за #1.А и липсват добри футболисти в днешно време.

4

Анонимен

преди 4 години

до 4 Ми само един факт ще ти кажа Меси има 120 мача по- малко изиграни от Роналдо на клубно ниво а го води даже с един гол. Меси 627, Роналдо 626. И това е при 120 мача по- малко за Меси!!!! Да не говорим, че Роналдо има повече изпълнени дузпи от Меси и пак е зад него. Муахахаахахаа....

fallback