Снимка: БГНЕС
fallback

 Голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед Уейн Руни познава отлично Кристиано Роналдо от съвместния им успешен престой на стадион „Олд Трафорд“, но англичанинът смята, че Лионел Меси е по-добър футболист.

 
„Роналдо не беше толкова фокусиран върху головете, когато дойде в Юнайтед, но още тогава се виждаше, че иска да стане най-добрият в света“, коментира Руни пред Sunday Times.
 
„Той тренираше здраво и това започна да дава резултати - Кристиано стана невероятен реализатор и навярно с Меси са най-добрите футболисти, които играта е виждала."
 
Защо обаче Руни смята, че неговият приятел Роналдо изостава от Лео, четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

unA

преди 4 години

До БръмбараПравил го е срещу Реал да, 2011 Полуфинал Шампионска лига, дето подмина целата защита. Отделно ако не знаеш е и голмайстор в Ел Класико за всички времена. Всичко бех чувал, ама да кажеш, че който и да е отбор играе ЗА Меси...обиждаш и бръмбарите с тва изказване.

16

Бръмбара

преди 4 години

До номер 4,Кажи ми къде е колективната игра, да тръгне от центъра и да вурже половин отжор откепки. Срещу реал дали го е правил? Футбола е колективна игра и той не се вписва. Както казаха барса играе за меси.

15

Анонимен

преди 4 години

Видехме какъв приятел ти е когато ти изкара червен картон на европейското 2004

fallback