Снимка: БГНЕС
fallback

Българският национален отбор по футбол запази своето 59-то място в ранглистата на ФИФА, последното издание на която бе публикувано днес, съобщава Gol.bg.

„Лъвовете” продължават да си поделят тази позиция с тима на Буркина Фасо, който има същите показатели – 1381 точки. Пред нас е Финландия, а зад България на 60-а позиция Кот д`Ивоар.

Тъй като футбол не се играе в последните месеци, в ранглистата не настъпват размествания. Белгия остава начело, следвана от Франция и Бразилия.

Десетката допълват Англия, Уругвай, Хърватия, Португалия, Испания, Аржентина и Колумбия.

Вижте ТУК топ 10 на футболните сили в света
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Специалист

преди 4 години

Футбол в България ? Къде видяхте ? Случайно попаднах на мач по телевизията - в българските отбори играят повече нег.ъри и чужденци отколкото българи. През годината български футболисти са вкарали 2 или 3 гола ,останалите са вкарали все чуждите ! Е, какъв футбол имаме тогава ? Просто е - нямаме футбол !

9

Анонимен

преди 4 години

Това е голям срам за Буркина Фасо!

8

Анонимен

преди 4 години

Когато България е била държава и е пращала хора в космоса, Буркина Фасо не са съществували като държава. После червената буржоазия се продаде на западните сатанински капиталисти, и сега сме на първо място по смъртност и най-изчезващата нация в света. Тези, които тогава искаха да ни ''освободят'' (свободна европа, дойче веле и т.н.) сега ни обясняват, че нямало турско робство, а комунизма бил най-лошото нещо в историята. Но пак ще полетим и по-висок ще бъде полетът ни нов свободен... Амин.

fallback