Снимка: БГНЕС
fallback

Кристиано Роналдо и Лео Меси са най-добрите футболисти на планетата през последните 15 години.

Двамата спечелиха общо 11 Златни топки. Доскоро резултатът беше 5:5, но през декември аржентинският гений поведе в историческата битка.

По отношение на отбелязаните голове на професионално ниво имат общо 1449. Отличията им са общо 64. Просто казано, те са двама от най-великите за всички времена.

Но кой е по-добрият? Сравненията надали някога ще приключат, но GIVEMESPORT направи анкета. В нея се включиха 307 000 души.

Резултатите вървяха рамо до рамо, но в крайна сметка имаме печеливш с 51% от гласовете. Но кой е той? Вижте в материала на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 4 години

Меси е добър, но Роналдо е друго измерение. Да се докажеш в 3 големи колоса и на всякъде да те обичат е висока топка не за меси... А за всеки един човек.

39

Факти

преди 4 години

Франция - Португалия (с Роналдо) - 0:1 (финал на европейско първенство).Германия - Аржентина (с Меси) - 1:0 (финал на световно първенство).

38

Анонимен

преди 4 години

Тук се води битка между класически *** дето не са постигнали в сферата си 1% от успехите на Меси и Роналдо, на псуват и налитат на бой и коментират, че Меси бил гном, Роналдо бил обратен и т.н. Затова сме на туй дережде - щото всеки от всичко разбира и плюе по всеки успял, богат и известен.

fallback