Снимка: БГНЕС
fallback

Пандемията от коронавирус ще окаже сериозно влияние върху футболните трансфери, но никой не може да прогнозира какво ще се случи със сигурност. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Той заяви, че се е допитал по темата с част от най-известните агенти у нас: Емил Данчев, Николай Жейнов и Мирчо Димитров, които са изразили това мнение.
 
"И тримата се обединиха около мнението, че е рано да се правят прогнози, но очакват рецесиите в клубовете да повлияят. Мирчо Димитров изказа много интересна теза, че ще има млади футболисти, които ще са готови да играят без заплати, само и само да пробият", каза Коларов.
 
Той разказа и за още един заплетен казус, който е бил коментиран от Николай Жейнов. "Става въпрос за футболистите с изтичащите на 30 юни договори. Какво ще стане, ако след тази дата се доиграват първенства? Най-вероятно ще се подпишат анекси, но ако въпросният играч получи контузия, кой поема отговорността, кой ще плаща за лечението. Според Николай Жейнов, това е казус, който трябва да се разреши възможно най-скоро", каза още редакторът.
 
Въпреки проблемите пък Емил Данчев наскоро е успял да завърши трансфер, но логично не разкри подробности.  
 
Вижте какво още казаха Емил Данчев, Николай Жейнов и Мирчо Димитров пред Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Shshs

преди 4 години

До до 17 Благодаря, имам теория за лудостта, която е свързана с елементите на философията на Сьорен Киркегор, но няма да я разяснявам в подробности, ти ако си дорасъл за нея ще се поинтересуваш сам. Киркегор е много популярна личност родена в Дания; философ-екзистенциалист, който сформира теория на екзистенциализма върху чийто труд се гради съвремената хуманитарна мисъл и е много тачен в Северна Европа. По-специално бих препоръчал да обърнеш внимание на вижданията му за патоса и страстта.

16

до 17

преди 4 години

Още един луд.

15

Shshs

преди 4 години

Хаха, нещо лошо ли казах? Аз и десетки милиони ще си пуснем да погледаме Мбапе и Неймар, а ти с твоето черногледие ще впечатлиш ли някого? Виж дори не ти слагам минуси. Минусите които слагаш до коментарите ми са следствие на ценностната система която носиш. Моисей ми звънна преди малко и вика че 30 години преход били малко трябвало да са 40, за приемане на новото мислене. Успех брат ми, дано ги пребориш всички онези араби и китайци дето ти обезцениха начина на мислене!

fallback