Снимка: БГНЕС
fallback
Ивелин Попов категорично е отказал да се завърне в националния отбор. Бившият капитан на "трикольорите" е уведомил за решението си селекционера Георги Дерменджиев, който на няколко пъти пробва да го разубеди, пишаг от Gol.bg
 
Попето е уведомил шефовете на БФС, че за него връщане назад няма. 32-годишният футболист изигра последния си мач за националния отбор на 17 ноември за евроквалификацията с Чехия (1:0). Капитанът игра за селекцията в продължение на 12 години. В момента Попов носи екипа на руския Ростов. За него през този сезон той има 19 изиграни мача, в които е отбелязал 3 гола. 
 
Иначе Георги Дерменджиев е готов с повиквателните за баража с Унгария за Евро 2020. На 26 март беше планирано да се изиграе мача на националния стадион, но се очаква във вторник УЕФА да го отложи заради пандемията от коронавирус. Ако все пак срещата си остане по график, веднага след заседанието на евроцентралата ще бъдат обявени и избраниците на селекционера.
 
Още футболни новини четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

муньо

преди 4 години

такива като Евелин Попов има и в ЦСКА и В Левски и локо Пд стига порно

15

Анонимен

преди 4 години

Българина така сме свикнали, да се спасяваме поединично от робското статукво, а се обединяваме само когато стане война. Съжалявам, че и аз не напуснах по-рано, а все си мислех, че ето оправят се нещата в футбола. Е сега съм навън и съм добре, уважават ме, дори сина ми е надежда без да спонсорирам измислени футболни деятели и адвокати.

14

Анонимен

преди 4 години

Прав е !Дотегна му от това,да е винаги виновния като капитан! Да включат най-кадърния български футболист - Венци Стефанов! Той разбира Играта..

fallback