Снимка: БГНЕС
fallback

Роналдиньо ще остане в парагвайски затвор. Това е решението на съда, след като на заседанието в събота бе преценено, че има риск той да напусне страната.

Oще по темата
Бившата футболна суперзвезда и неговият брат бяха арестувани в петък, след като два дни по-рано бяха влезли в страната с фалшиви парагвайски паспорти. Двамата прекараха петъчната нощ в ареста с надежда в събота да бъдат освободени.

Съдия Клара Руис Руиас обаче отсъди, че предполагаемото им престъпление е „сериозно против интересите на парагвайската държава“ и рискът от напускане на страната кара съдията да ги остави зад решетките до окончателна присъда.

Адвокатът на Роналдиньо заяви, че решението е „невероятно“ и ще обжалва.

Още футболни новини четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До +-Бербатов е такъв футболист който последните 20 години не е играл както трябва. Е нищо че заради Перуци и Лечков напусна националния. То и на Попето му писна чалгата, нищо че е еталон за футболист на ФК Студентски Град.

18

Анонимен

преди 4 години

Цялата драма е защото в Бразилия го съдят заради някакви неплатени глоби и данъци и са му забранили да напусне страната, а човекът е имал други планове и с неговите пари не е трудно да си намериш фалшиви документи. Обаче не е преценил риска. Много глупава постъпка! Сега освен с глобите ще има проблем и с парагвайските власти. Гениален футболист, но явно не особено умен. Заради такива глупости да си съсипеш живота! Иначе в затвора ще е като Вини Джоунс в един смешен филм. :)

17

Анонимен

преди 4 години

Сега го задържат, за да им покаже онези невероятни трикове, с които вземаше акъла на играчи, съдии и публика!После ще го пуснат с почести!

fallback