Снимка: БГНЕС
fallback

Първият случай на заразен с коронавирус футболист в Италия бе регистриран днес. Според „Ла Национе“ става въпрос за играч от Серия С и по-специално футболист в Сиена.

Той не е бил включен в групата на тима си за последния мач, след като се оплаквал от висока температура и неразположение. Лекарите са провели тест за коронавирус и след няколко часа в клуба е постъпила информация за положителен резултат.
 
Екип на бърза помощ е откарал футболиста в отделението по инфекциозни болести в Сиена.
 
Броят на жертвите в резултат на заразяване с коронавируса в Италия нарасна до 12, като от началото на епидемията в страната са регистрирани 453 случая на инфекция. Повече от половината от случаите – 258 - са в района на Ломбардия. Заразени има в 9 от 20-те региона на Италия.
 
Спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

И сега хората на

преди 4 години

Домуса са донесли вируса в България. Не можеха ли да отменят този ненужен мач(и без това падат)? Как в Китай отмениха световно първенство, а тук един селски мач не отмениха?

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тия италианците не бяха ли жабари, какви са тия прилепи и при тях.

4

Анонимен

преди 4 години

Не е възможно да е само един и да не е осъществил контакт с отбора, треньора и съдията в съблекалнята. Наште лудогорци си махнаха маските още пред камерите.

fallback