Снимка: БГНЕС
fallback

Наставникът на Интер Антонио Конте ще направи няколко промени в състава си за мача с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа, съобщават италианските медии.

 
На вратата се очаква да започне Даниеле Падели, който е подложен на доста критики заради представянето си през последните 3 мача, в които трябваше да замести контузения Самир Ханданович. 
 
Пред него ще действат Алесандро Бастони, Андреа Ранокия и Данило Д"Амброзио. В халфовата линия от първата минута ще започне Кристиан Ериксен, подпомаган от Борха Валеро и Матиас Весино. 
 
По фланговете се очаква да действат Кристиано Бираги и Виктор Моузес, пише вестник "Меридиан мач".  Атаката ще водят Лаутаро Мартинес и Алексис Санчес, като се очаква Ромелу Лукаку да получи почивка.
 
Контузени в състава на Конте са Себастиано Еспозито, Стефано Сенси и Роберто Галярдини. Мачът в Разград е в четвъртък от 19:55 часа.
 
Четете още спортни новини в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

Лудогорец доведе в България бъдещият шампион на Лига Европа за тази година- Интер.По- силен от тях не виждам кой е тази година в този турнир.

7

Митко Бомбаджиев

преди 4 години

Интер с тоя състав ще порят кат ципури и ще пълнят кат агнета делиорманци!!!

6

Варненец

преди 4 години

В събота нашите моряци на "Тича" ще им пръснат халките на сините. До Всички моряци: На стадиона в събота от 14 часа!

fallback