Снимка: БГНЕС
fallback

Манчестър Юнайтед спечели с 2:0 като гост срещу Челси и записа дубъл над "сините" този сезон. Още в първия си мач през кампанията "червените дяволи" разбиха лондончани с 4:0, а след това триумфираха на "Стамфорд Бридж" и в мач от Купата на Лигата.

Тимът на Оле Гунар Солскяер изигра стабилен мач и стигна до важните в борбата за топ 4 три точки след голове на Антъни Марсиал (45) и Хари Магуайър (66). Домакините пък имаха нещастието да им отменят два гола през второто полувреме - на Курт Зума и на Оливие Жиру. В края пък Мейсън Маунт удари греда. Главният съдия спести и червен картон на капитана Хари Магуайър.

Въпреки загубата, Челси остава на 4-то място в класирането с 41 точки, но вече само на 1 пред петия Тотнъм. Манчестър Юнайтед се изкачи до 7-та позиция с актив от 38 т.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Първо няма лек удар без топка в правилника. Има само удар без топка и той се санкционира само с червен картон. Второ нарушението което видя вар как не видя очевадното блъскане от Фред на Аспитикурта? Засадата в реално време не се видя , а после показаха само едни линии и толкова. Няма момент на пас. Спомни си как ви дойде гола срещу Ливърпул. Очеваден удар в опорният крак на Ориги, е и него го признаха. Няма по жалък отбор от този на Юнайтед. След толкова бутане за 30 мача да събереш 40 точки

5

До 4

преди 4 години

А ? Не чух за Магуаер ...просто си опъна крака единият ...а другият го срита... или гледахме разни мачове!?Първо -той си вдигна крака ,не да се предпази ...ако си играл футбол...ще разбереш,ако си играл футбол ФИФА-2018 -ТО НЯМА СМИСЪЛ да ти обяснявам.Гледах само първите 30 минути ,но ми беше скучен мач-без врати играеха ,а това не е моят футбол...но Магуаер си беше за червен картон .. .

4

Анонимен

преди 4 години

Добре проведен тактически мач от Юнайтед. Не ми се мисли, ако Рашфорд и Мактомини бяха в игра, какво щеше да се случи в челси.Всичко осъдено от Вар си беше реалност. За Магуаер още в реално време се видя, че опъна крака, за да не падне върху него. Определено не беше удар за червен картон и сами Магуаер гл потвърди следи мача.

fallback