Снимка: Lap.bg
fallback

Левски може да бъде спасен от финансов колапс в последния момент! Българска фирма е готова да инвестира 9 милиона лева в 26-кратния шампион на България!

Очаква се новината да бъде обявена днес или утре и със сигурност ще мотивира още повече "сините" за предстоящото дерби с ЦСКА, което ще се играе в събота от 14.45 часа.
 
Сумата ще закрепи финансовото положение до края на сезона и това ще даде време на ръководството да търси нови спонсори, след като досегашния едва ли ще може да издържа клуба заради обвиненията срещу Васил Божков.
 
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев вчера заяви, че в сметката има 200 хил. лв. Сумата ще стигне най-много до мача с Черно море, след което, по думите му, клубът изпада в патова ситуация, пише Блиц спорт.
 
Той обаче подчерта, че няма намерения да напусне в този тежък момент и работи по намирането на още средства, които да гарантират бъдещето на столичани. 
 
Четете тук всичко за случващото се в Левски

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

муспи

преди 4 години

Има по лесен начин да се сложи край на 75 годишното робство от куршум в темето на Тиквата, - да се закрие Левски! Тогава червените ще си отидат доживотно в тяхното Белене, а Левски ще се окаже безсмъртен.

51

муспи

преди 4 години

До сокерес - Че ти си червено прасе, виж се в огледалото!

50

Гост

преди 4 години

Направих Една сметка,а тя е като видях в гугъл колко взема най-скъпо платения треньор по футбол за една година и парите му за колко време ги взема един работник с месечна заплата 1000лв на месец.Сметката беше 73г и се замислих,какви пари се въртят във футбола и защо страдат местните отбори?Все пак това е само една игра и нищо повече.

fallback