Снимка: БГНЕС
fallback

Ситуацията, в която се намира футболният отбор "Левски" е трудна. Според изпълнителния директор на тима, в касата има само 200 хил. лева, а съвсем скоро идва времето, в което ще трябва да бъдат изплатени заплатите на футболистите. Връзка с шефговете на отбора все още няма. Какво ще е бъдещето на "Левски" и може ли да бъде спасен синият клуб от финансовата криза?

Oще по темата

"Засега пътят за спасение на "Левски" е неизвестен. Аз обаче не искам да говоря от името на цялата левскарска общност, в момента представлявам единствено Сдружение "Сини Сърца",  каза пред БНТ е Илия Христов, председател на Сдружение "Сини Сърца".

Той коментира инициативата феновете на "Левски" да организират дарения за клуба.

"Въпросът е колко време ще продължи този огън, колко ще може да се поддържа тази енергия в хората, защото става въпрос за един доста дълъг период от време", заяви той.

Илия Христов е категоричен, че собственикът на "Левски" Васил Божков, който е с обвинения от прокуратурата, не е вкарал отбора във финансови дългове.

"Не е вярно, че е задължил "Левски", напротив дълговете ни са намалени. Клубът имаше задължения над 30 млн. лв, а в момента са около 16-17 млн. и това беше изнесено с документи на срещата с Васил Божков. Вариантът за спасение е само един - да се намерят спонсори, да се намерят хора, които могат да се ангажират с клуба, категоричен е привърженикът на синия клуб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

15

Фен

преди 4 години

Време е за тирето.

14

АнонимеН

преди 4 години

АЗ ВИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ПФК ЛЕВСКИ АД НЯМА ДА ОБЯВИ БАЛАНСА СИ ЗА 2019-ТА ЗА ДА ЛЪСНЕ, ЧЕ БОЖКОВ НЕ САМО, ЧЕ НЕ Е ПЛАТИЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА АМИ ГИ Е УВЕЛИЧИЛ!!!НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЩОТО СИНДИКА ЩЕ ОБЯВИ КОЛКО СА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ И ЛЪЖИТЕ НА БОЖКОВ ЩЕ ЛЪСНАТ :DТАКА СТАНА И В ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД И ТАМ НЕ ОБЯВИХА ПОСЛЕДНИЯ БАЛАНС ЗА ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА НО СИНДИКА ОБЯВИ ТОЧНО КОЛКО ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!

fallback