Снимка: БГНЕС
fallback
Интер спечели четвърта поредна победа в Дербито на Милано, след като стигна до феноменален обрат над Милан за 4:2, съобщава Gol.bg
 
"Росонерите" водеха след двата гола на Анте Ребич (40) и Златан Ибрахимович (45) в края на първото полувреме и сякаш предвкусваха победата. 
 
След почивката обаче "нерадзурите" сякаш бяха друг отбор и само 25 минути след подновяването на играта хората на Антонио Конте вече водеха в резултата. 
 
Марсело Брозович започна фиестата в 51-та минута, а три по-късно Матиас Весино изравни. Стефан де Врай вкара трети гол в 70-та минута, а Ромелу Лукаку реши всичко в добавеното време на срещата. 
 
Така Интер се възползва по най-добрия начин от издънката на Ювентус и излезе начело в класирането. "Нерадзурите" имат 54 точки, колкото има и Юве, но са с по-добра голова разлика. Милан пък можеше да се изкачи в топ 6, но сега заема 10-то място с актив от 32 точки.
 
Всичко за развоя на дербито четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Готино

преди 4 години

"Двама се карат третият печели", Лацио Шампион!

2

бг

преди 4 години

Само Интер!

1

Анонимен

преди 4 години

Ювето пада всеки мач зарди тях,за да могат да се,,Изкачат на Върха'То вие какво си мислите бе хора,че Божковото тото е само в БГ-то ли? Ми то още Батето като го попитаха как е прекарал срещата си с МОК,той най откровено каза че МОК са най големата Мафия в света.На времето един от най големите тотаджии на който му избяга жената и децата,и му взеха апартамента и после майка му и баща му го изгониха и после проигра на шефа си оботрота,каза ,,Един мач който го играе всеки,НИКОГА НЕ СТАВА/Хищникът/''

fallback