Снимка: БГНЕС
fallback

Собственикът на мажоритарния пакет акции във футболен клуб "Левски" - Георги Попов, е бил арестуван заедно с бизнесмена Васил Божков в Обединените арабски емирства, потвърди главният прокурор Иван Гешев.

Попов също е с обвинение за участие в организирана престъпна група. То му беше повдигнато заедно със 7-те обвинения на Божков.

Георги Попов е притежател на 86,6% от акциите на "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Алекс Хънтър

преди 4 години

ГешеФ е ***. Ако се окаже, че не Божков и собственика на Левски, а Мауро Икарди и Неймар са престъпници, тогава кво ше прави тоя ГешеФ?

36

Вреден гризач

преди 4 години

Приклещиха поредния , aлчeн плъx, треперещ от страх за кожата си. Като имаше да взима пари, киснеше само тук, сега Гешев ще го докара в чувал.

35

Г.Иванов

преди 4 години

Трудно ми е да разбера повечето пишещи тук ,ФК Левски ли се обсъжда или ареста на бъзнесмен с повдигнати но все още недоказани обвинения .Ако дължи пари на държавата да ги взимат по някакъв начин ,да го осъдят и каквото там се полага след това .Но я си представете ,че се окаже и невинен /колкото и да е невероятно / тогава какво следва ... Осъдителна присъда за държавата ,разходи, такси ,хонорари и накрая дори пропуснати ползи ...ето това ако се случи ми е интересно кой ще го плати .....

fallback