Снимка: БГНЕС
fallback

Цяла Англия изпадна в потрес, след като фенове на Манчестър Юнайтед атакуваха с горящи предмети дома на изпълнителния директор на отбора Ед Уудуърд, пишат медиите на Острова, цитирани от Gol.bg.

Известно е, че от доста време насам привържениците на клуба негодуват срещу него, но в крайна сметка един от силните хора на "Олд Трафорд" се правеше до момента на разсеян след критиките, които получава.

В медийното пространство излязоха кадри как малка група от привърженици на отбора атакува къщата му със запалени  предмети, а рискът от това домът на директора да бъде подпален и опожарен изцяло е бил огромен. Смята се, че нито той, нито семейството му, са били у дома си по време на фенската атака.

От Юнайтед излязоха с изявление по случая и обявиха, че ще работят усилено с полицията на Манчестър, за да се разбере кои са деятелите на това грозно нападение.

"Фенове, които изразяват мнението си, са едно, а съвсем друго са такива, които с намеренията си застрашават живота на други", обявиха от клуба.

Атаката срещу Уудуърд идва само броени дни след победата над Транмиър за ФА Къп.

Just seen a video surface of United fans allegedly firing Flares at Ed Woodward’s House, Thoughts? pic.twitter.com/sjXTRqOSPy

— Madman Mason (@MadmanMason3) January 28, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Бунтът на масите! Негодуванието на измамения пролетариат!

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Равни, ама гледай, ако няма полиция и онея си изкарат личните въоръжени охрани, колко равни трупа ще останат ...

7

Анонимен

преди 4 години

Срещи такива ексцесии инпосегателство над личното, трябва да се отговаря с автоматично оръжи и стрелба на месо!!!! Какво е това бе! Гръмнете 10ина, ке се критнат!

fallback