Снимка: БГНЕС
fallback

Ливърпул надигра трудно като гост Тотнъм с 1:0 и постигна 12-та си поредна победа във Висшата лига на Англия.

Роберто Фирмино вкара така ценния гол в 37-та минута, за да подпечата поредните три точки за тима на Юрген Клоп. Така Ливърпул подобри рекорда си за най-добър старт в първенството, а отделно подобриха върховото постижение на Манчестър Сити от сезон 2017/2018 за най-добър старт. Тогава "гражданите" спечелиха 59 точки в първите 21 мача, а Ливърпул вече има 61.
Освен всичко друго “червените” увеличиха серията си на 38 поредни мача без загуба във Висшата лига.

Ливърпул е убедителен лидер в класирането с 61 точки, вторият Лестър е далеч назад с 45, а Манчестър Сити е с 44 и мач по-малко. Тотнъм вече е осми с 30.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

малък фен

преди 4 години

Аз съм на 10 бащата сега е на 30 и никой от нас не е бил роден когато последно ливърпул е бил шампион - записите цветни ли са ?

15

11

преди 4 години

До Анонимен 13Ай стига ве - английски фенове, глупости. Като изключим Барса (с една победа и една загуба) миналия сезон, испанските отбори ви порят дет намерят.

14

До 13

преди 4 години

Ти болен ли си, Дортмунд уволниха Клоп след едно лошо начало на сезона. Ливърпул като го назначиха, той беше безработен. Тогава си спомням как легендите на Арсенал коментираха слуховете за Клоп и Арсенал и настояваха, че няма по-добро от Венгер :))))

fallback