Снимка: Bulphoto.com

Най-силното оръжие на Левски е колективът, заяви Петър Хубчев в интервю за клубния уебсайт след края на есенния дял от българската футболна efbet Лига и турнира за купата на България. Той добави, че е доволен от професионализма на всички играчи на "сините" и добави, че се надява те да се завърнат здрави и отпочинали за зимната подготовка.

 
"Лично за мен нещата можеха да се развият и по-добре, но по-детайлна оценка тепърва ще правим. Пет точки са и много, и малко. Предстоят ни по още две срещи с отборите от първата шестица, но за нас е по-важно да направим отбор, за да бъдем конкурентни на Лудогорец. Ще срещнем този отбор и за купата, а това е сериозно дерби. Ще играем с тях в турнирен мач и целта е да продължим, така че ще подходим по-различно.
 
"Сега ни предстои подготовка, а това е най-тежкото време във футбола. В тренировъчния процес нямаме никакви забележки към играчите и тяхното поведение е професионално. Те показват максимума от възможностите си, но друг е въпросът какъв е този максимум. Там трябва да надградим и да намерим по-подходящи хора за отбор като Левски.
 
"Загубихме три мача, като в два от тях имахме по четирима или петима контузени, на които по принцип разчитаме. Не искаме да се оправдаваме и няма как да бъдем доволни, когато губим.
 
"Най-силно се представяме като отбор. Харесва ми поведението на футболистите в професионалния им живот, в тренировките, извън тях, в съблекалнята и извън нея. Отношението между футболистите е професионално и приятелско, а този силен колектив ни беше най-голямото оръжие. И тук винаги може да бъде по-добре, но като цяло съм доволен".
 
Вижте какво още каза Хубчев в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase